ARBETA HOS OSS

Vi växer!

Vi är ett mindre företag med ett långsiktigt mål att skapa bästa möjliga beslutsunderlag och hjälpa kunder att växa genom bättre beslut. Vår resa är fylld med både möjligheter och utmaningar som kan ge dig goda möjligheter till kompetensutveckling och erfarenhet för vidare utveckling och nya utmanande uppdrag. Vägen mot målet är inte alltid fastställt utan det är något vi utformar tillsammans.  Vill du jobba på ett start-up bolag där vi lär oss av varandra, ställer upp för varandra, ifrågasätter och utmanar både internt och externt för bästa möjliga lösning. Vi är ett värderingsstyrt företag som styrs av ”Vem” och inte av ”Vad”. I takt med vår planerade tillväxt kommer många nya roller och möjligheter uppstå.

JUST NU SÖKER VI:

header

Invisible

BUSINESS CONTROLLER FÖR BUSINESS INTELLIGENCE

Nu söker vi dig som idag sannolikt jobbar som Business Controller och har ett brinnande utvecklarintresse och som känner att du inte kommer lägre med Excel i ditt mål att ta fram bästa möjliga beslutsunderlag.

Vi tror att du har tittat lite på SQL och förstår databaser övergripande. Kanske har du kommit i kontakt med något BI-verktyg och funderar just nu på om Controllerinriktning är den rätta vägen för dig framåt eller om inte verksamhetsfrågor och djupare fokus på beslutstöd är det du egentligen söker.

Många av våra kunder har sin ekonomiuppföljning tätt knuten till sin BI-miljö. Förståelse för ekonomiska styrmodeller och ekonomiuppföljning blir då central och vi söker nu dig som kan komplettera oss övriga på vårt Göteborgskontor.

Hos oss får du möjlighet att jobba med många olika projekt inom flera branscher. Vi har stor erfarenhet av att utveckla BI-plattformar som vi kombinerar med machine learning och prediktiv analys. Vår framgång bygger på vår verksamhetsförståelse.

Vi söker dig som vill påverka din vardag och dina uppdrag och som vill jobba på ett start-up bolag där vi lär oss av varandra, ställer upp för varandra, ifrågasätter och utmanar både internt och våra kunder för bästa möjliga lösning. Vi är ett värderingsstyrt företag som styrs av "Vem" och inte "Vad".

Vi ser gärna att du:

Har viss erfarenhet av ett eller flera BI-verktyg och är en fena i Excel.

Har stort intresse av verksamhetsfrågor.

Är nyfiken på både stor och smått.

Vill lära dig jobba med molnbaserad utveckling, t ex AWS.

Förstår grundläggande SQL-syntax.

Har ett stort hjärta och engagemang.

Vi hoppas att du:

Vill arbeta tillsammans med kollegor som sitter med kunskap som du kan lära dig av.

Gillar att jobba på ett start-up bolag där fokus ligger på kunder och lösningar snarare än intern administration. Vägen mot målet är inte alltid fastställt utan det är något vi tillsammans utformar.

Har en positiv inställning till det mesta och attityd som motiverar.

Vill dela med dig av din kunskap och erfarenhet.

Är lätt att samarbeta med och har stor engagemang i både stort som smått.

Har ett genuint intresse av kundens verksamhet och affär.

Vill arbeta på ett nischat konsultbolag inom en väldigt spännande bransch där vi blandar och utvecklar egna produkter samtidigt som vi genomför konsultuppdrag. 

Söker en incitamentsmodell där du har stor möjlighet att att påverka din egen och företagets framgång. 

Placeringsort: Göteborg eller Linköping

Kontaktperson: Peter Ryman, 070-4625234

Kategori: Business Controller för Business Intelligence

Omfattning: Heltid

Bransch: Information Technology and Services, Computer software

SENIOR UTVECKLARE FÖR BUSINESS INTELLIGENCE

Nu söker vi dig som idag jobbar brett med Business Intelligence och vill ta ett nytt steg. Du har ett brinnande utvecklarintresse och vill ta dina verksamhetskunskaper till nya branscher och kunder. Hos oss får du stora möjligheter att påverka både arbetssätt, teknik och arkitektur. 

Du har ett etablerat kontaktnät och arbetar idag självständigt men känner att du inte når hela vägen fram i din nuvarande roll. Du har börjat fundera på var du passar bäst in och vilken organisation som kan ge dig det extra som krävs för att du ska känna dig fullt motiverad och att dina kunskaper tas tillvara på bästa sätt. Du brinner för konsultrollen och det ansvar som den medför.

Du får möjlighet att jobba med flera olika projekt parallellt inom flera branscher. Vi har stor erfarenhet av att utveckla BI-plattformar som vi mer och mer kombinerar med Machine Learning och prediktiv analys. Vår framgång bygger i stor utsträckning på vår verksamhetsförståelse.

Vi vill att du har mycket god databasförståelse och att du självständigt kan ta fram en arkitektur och bygga ett datalager. Du kan använda flera BI-verktyg och visualisera beslutsunderlagen i applikationer, dashboards och rapporter. Du ser tekniken som ett verktyg att uppnå affärsmål.

Med din erfarenhet har du fått god förståelse för ekonomiska styrmodeller och ekonomiuppföljning som du kan berika med dina övriga verksamhetskunskaper.

Vi söker dig som vill påverka din vardag och dina uppdrag. Du vill jobba på ett start-up bolag där vi lär oss av varandra, ställer upp för varandra, ifrågasätter och utmanar både internt och externt för bästa möjliga lösning. Vi är ett värderingsstyrt företag som styrs av ”Vem” och inte av ”Vad”.

Vi ser gärna att du:

 • Har +10 års konsulterfarenhet från flera olika branscher
 • Har stort intresse av verksamhetsfrågor
 • Ser dig själv med ett Key-account ansvar
 • Kan både back- och front end utveckling i flera olika verktyg
 • Har erfarenhet av utveckling i t ex Python, C/C++, Java/Javascript
 • Är duktig i databashantering och kan SQL syntax
 • Är nyfiken på både stort och smått
 • Vill jobba med molnbaserad utveckling, t ex AWS
 • Har ett stort hjärta och engagemang 

Vi hoppas att du:

 • Vill dela med dig av din kunskap till kollegor som har kunskap som du kan lära dig av
 • Gillar att jobba på ett start-up bolag där fokus ligger på kunder och lösningar snarare än intern administration
 • Vill jobba på ett företag som växer och där vi satsar på dig som individ. Du delar vår värdegrund och uppfattning om vad det är för företag vi bygger. Vägen mot målet är inte alltid fastställt utan det är något som vi tillsammans utformar.
 • Har en positiv inställning till det mesta och en attityd som motiverar andra
 • Vill dela med dig av din kunskap och erfarenhet
 • Är lätt att samarbeta med och har stort engagemang i både stort som smått
 • Vill jobba på ett nischat konsultbolag där vi blandar och utvecklar egna produkter samtidigt som vi genomför konsultuppdrag.
 • Söker en incitamentsmodell där du har stor möjlighet att påverka din egen och företagets framgång.

Kontaktperson: Peter Ryman, 070-4625234 

Kategori: Affärsutvecklare inom BI, Senior BI-consultant eller Senior BI-architect

Omfattning: Heltid

Bransch: Information Technology and Services, Computer software

FULL-STACK UTVECKLARE MED STORT VERKSAMHETSINTRESSE

Just nu söker vi dig som så snabbt som möjligt vill börja hos och fylla dagarna med spännande verksamhetsnära apputveckling. Vi satsar vidare på att bygga upp ett ännu starkare team för utveckling av olika appar i nära anslutning till vår grundverksamhet som är Business Intelligence.

Du får en spännande möjlighet att ta med dig dina kunskaper och vara med och skapa nya saker i högt tempo. Du kommer lära dig Business Intelligence från grunden och arbeta sida vid sida tillsammans med erfarna kollegor. Du kommer arbeta i mindre team i nära samarbete med våra kunder.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i projektform nära både kollegor och kunder. Vi är ett nischat konsultföretag med stor erfarenhet av att utveckla traditionella BI-plattformar men även av prediktiv analys och olika former av AI-lösningar.

Vi söker dig som har ett djupt systemintresse men behåller verksamheten i fokus och gillar funktionell programmering. Du är nyfiken och vågar testa dig fram. Du gillar flexibilitet och har ett stort kundfokus. För att passa i rollen hos oss är det ett krav att du har erfarenhet av Clojure då vi bygger vår kompetens och utveckling med det språket.

Vi ser gärna att du:

 • Har minst ett års erfarenhet i programmering i Clojure, antingen arbetsmässigt eller som hobby. Du vill vara med och bidra till Clojure communityt. Erfarenhet av SQL och React är meriterande – SQL använder vi i allt det vi gör och React är det bibliotek vi använder i alla webappar.
 • Gillar, trivs och klarar av att arbeta på distans. Vi har våra kontor i Göteborg och Linköping.
 • Har ett stort intresse i arkitekturfrågor både on-prem och i molnet och vill lära dig mer om molnbaserad utveckling, t ex AWS.
 • Om du även har viss erfarenhet av ett eller flera BI-verktyg såsom t ex Tableau, Qlik, PowerBI eller SAP BusinessObjects är det ett plus.
 • Har ett stort hjärta och engagemang och intresse av verksamhetsfrågor.

 Vi hoppas att du:

 • Vill jobba på en växande arbetsplats där vi satsar på dig som individ där inställning och attityd räknas.
 • Vill arbeta tillsammans med kollegor som sitter med kunskap som du kan lära dig av.
 • Vill dela med dig av din kunskap och erfarenhet.
 • Har ett genuint intresse av kundens verksamhet och affär.
 • Är lätt att samarbeta med, har stort engagemang och levererar på topp.
 • Vill arbeta på ett nischat konsultbolag som verkar på en växande marknad där din framgång är företagets framgång och du har stor möjlighet att påverka.

Inom de första sex månaders kommer du:

 • Jobbat med flera olika kunduppdrag tillsammans med någon mer senior kollega.
 • Fått egna ansvarsområden.
 • Fördjupat dig i HoneyBI’s processer, arbetssätt och erbjudande.
 • Utveckla dig vidare inom senaste tekniken med kollegor och partners.
 • Imponera som kollega och person, leverera på topp och ha riktigt kul på jobbet.
 • Medverka i spännande utvecklingsprojekt

Kontaktperson: Peter Ryman, 070-4625234, peter.ryman@honeybi.se

Kategori: Systemutvecklare

Omfattning: Heltid

Bransch: Information Technology and Services, Computer software

Catchord: Programmering, Clojure, LISP, Funktionell programmering

FORMA DIN FRAMTID

NY KARRIÄR

INOM BI

Siktar du på en karriär som BI-konsult, -expert eller projektledare som jobbar ute hos kund? Har du djupa kunskaper inom SAP Business Intelligence eller inom flera olika Business Intelligence plattformar?

Vi har en flexibel incitamentsmodell som ger dig stor möjlighet att påverka din egen framgång.

ÄR DETTA DU?

7
FORMA DIN FRAMTID

NY KARRIÄR

INOM BI

Siktar du på en karriär som expert eller projektledare som jobbar ute hos kund? Har du djupa kunskaper inom SAP Business Intelligence eller inom flera olika Business Intelligence plattformar?

Vi har en flexibel incitamentsmodell som ger dig stor möjlighet att påbverka din egen framgång.

ÄR DETTA DU?

7

BERÄTTA LITE OM DIG SJÄLV.

DU KANSKE ÄR VÅR NÄSTA BI-KONSULT ?