VÅR BI MODELL

BÄSTA LÖSNINGEN FÖR JUST ERT FÖRETAG

För att kunna fatta rätt beslut, vid rätt tillfälle i en omvärld där informationsmängden hela tiden ökar, erbjuder vi på HoneyBI en verktygslåda som hela tiden förändras innehållsmässigt för att klara hantering av en organisations Business Intelligence.  Varje given situation ska ha marknadens bästa lösning.

Vi har vår bakgrund från verksamhetssidan och inte från tekniken. Detta tillsammans med en naturlig nyfikenhet på tekniska lösningar ger oss de bästa förutsättningar att hjälpa er att fatta bättre beslut.

VÅR BI MODELL

Vi är ett oberoende konsultföretag som hjälper dig visualisera verkligheten för bättre beslut. Vi använder olika system och tekniska lösningar. Vår metod bygger på tre steg:

Affärsprocessen

Utifrån er affärsmodell genomför vi en analys, modellering, automatisering och förbättring av er beslutsprocess.

Beteende som styr

Genom att identifiera insikter som driver beteenden som styr mot målen strävar vi efter att hitta framgångsrika mönster och strategier för bästa möjliga resultat.

Samarbete

Över tid jobbar vi som din Business Intelligence partner och tar hand om och optimerar er BI-miljö.

med era behov i fokus

Tillsammans arbetar vi fram en lösning som är anpassad helt efter era behov, mål och ambitioner. Utifrån våra leveransmodeller kan vi alltid hitta bästa sätt att samarbeta på. Vi arbetar utifrån anpassade lösningar efter våra kunders krav och behov. I många fall krävs en grundläggande analys av hela verksamheten innan beslut kan tas om vilket lösning som är mest lämpat för just er organisation.

SERVICE BI

En leverans av specialistkompetens för antingen löpande förändringsarbete eller i projektform. Tjänsten debiteras antingen löpande eller som fast pris.

MANAGED BI

En paketerad leverans till en fast månadskostnad där övervakning, incident- och problemhantering samt proaktiv analys av BI-miljön ingår.

HONEY DW

Erbjuds till ett fast pris för installation. Installation sker inom 10 dagar från beställning. En helhetslösning för att accelerera datadrivet beslutsfattande. 

CLOUD BI

En paketerad molnlösning med tillgång till senior support på distans till en fast månadskostnad per användare.

ACADEMY

HoneyBI Academy är ett kursskafferi inom BI. Vi erbjuder öppna utbildningar inom områden där vi är branschledande.

SERVICE BI

En leverans av specialistkompetens för antingen löpande förändringsarbete eller i projektform.

MANAGED BI

En paketerad leverans där övervakning, incident- och problemhantering samt proaktiv analys av BI-miljön ingår.

TRUSTED BI

En paketerad leverans där seniora BI-arkitekter tar ett aktivt mentorskap för BI-miljön och BI-funktionen.

CLOUD BI

En paketerad molnlösning med tillgång till senior support på distans.

ACADEMY

HoneyBI Academy är ett kursskafferi inom BI. Vi erbjuder öppna utbildningar inom områden där vi är branschledande.

VILKA ÄR HONEYBI

Ett partnerskap där resultat räknas

Vi arbetar utifrån en modern öppen företagskultur där gemenskap och samarbete genomsyrar allt vi gör. Våra konsulter är några av Sveriges absolut ledande inom Business Intelligence. Styrkan är våra medarbetare vars erfarenhet och kunskap från olika branscher och perspektiv är redo att ta ert företag till nästa nivå. Vi har ett tydligt mål men vägen mot målet är inte alltid fastställt utan det är något vi tillsammans utformar. Vi är ett värderingsstyrt företag som styrs av ”Vem” och inte av ”Vad”.

Vi är partners med Dundas BI, SAP Business Intelligence, Snowflake och Microsoft. Vårt senaste partnerskap är med Snowflake som erbjuder ”The Data Cloud”, en  global community där många verksamheter arbetar med obegränsad data med mycket hög skalbarhet och prestanda. Kraftfullheten och enkelheten är två stora fördelar och om du vill ha en dataplattform levererad som tjänst i molnet är Snowflake rätt val.

 

KONTAKT

Telefon

+46 704 62 52 34

Email

info@honeybi.se

adress

Drottninggatan 21, 411 14 Göteborg

Stora torget 3, 582 19 Linköping