VÅRa produkter

BÄSTA LÖSNINGEN FÖR JUST ERT FÖRETAG

Tillsammans arbetar vi fram en lösning som är anpassad helt efter era behov, mål och ambitioner. Utifrån våra fyra grundpaket kan vi alltid hitta bästa sätt att samarbeta på. Vi arbetar utifrån olika paketerade lösningar anpassade efter våra kunders krav och behov. I många fall krävs en grundläggande analys av hela verksamheten innan beslut kan tas om vilket paket som är mest lämpat för just ert företag.

VÅra Produkter

Våra tjänster, paketerade lösningar och system är anpassade till våra kunders krav och behov. Innehållet, både vad det gäller teknik och verktyg förändras konstant i takt med omvärlden och den tekniska utvecklingen i syfte att möjliggöra bästa möjliga erbjudande för varje specifikt behov.

HONEY DW

En helhetslösning för att accelerera datadrivet beslutsfattande. Medarbetare kan lägga kraften på analys och beslut istället för administration.

Läs mer

managed_symbol

MANAGED BI

Tar ett helhetsansvar över din Business Intelligence miljö och säkerställer att du har en väl fungerande förvaltning och kapacitet för utveckling. 

Läs mer

VILKA ÄR HONEYBI

Ett partnerskap där resultat räknas

Vi arbetar utifrån en modern öppen företagskultur där gemenskap och samarbete genomsyrar allt vi gör. Våra konsulter är några av Sveriges absolut ledande inom Business Intelligence. Styrkan är våra medarbetare vars erfarenhet och kunskap från olika branscher och perspektiv är redo att ta ert företag till nästa nivå. Vi har ett tydligt mål men vägen mot målet är inte alltid fastställt utan det är något vi tillsammans utformar. Vi är ett värderingsstyrt företag som styrs av ”Vem” och inte av ”Vad”.

Vi är partners med Dundas BI, SAP Business Intelligence, Snowflake och Microsoft. Vårt senaste partnerskap är med Snowflake som erbjuder ”The Data Cloud”, en  global community där många verksamheter arbetar med obegränsad data med mycket hög skalbarhet och prestanda. Kraftfullheten och enkelheten är två stora fördelar och om du vill ha en dataplattform levererad som tjänst i molnet är Snowflake rätt val.

 

KONTAKT

Telefon

+46 704 62 52 34

Email

info@honeybi.se

adress

Drottninggatan 21, 411 14 Göteborg

Stora torget 3, 582 19 Linköping